2009. november 20., péntek

Ismét itt



Tudom,hogy régóta nem jelentkeztünk,de annyira el voltunk havazva,hogy csak na! Anya levizsgázott, legalábbis az egyik feléből, a másik most következik december 2-án, nehogy nagyon felengedjen. Anya ki van akadva, fellebbezni akar! A Kormányrendelet úgyanis kötelezi őket a vizsga letételére, 450 oldalas anyagból, vagy száz írásbeli kérdésre és 100 szóbeli tételre kell tudni a választ! A törvény ugyanakkor tanulmányi szabadságot nem biztosít a vizsga letételére. A munkáltatónak pedig nyilván az az érdeke,hogy a dolgozó minél kevesebbet hiányozzon. Helyettesítés a munkahelyén nincs, tehát a munka megvárja. Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy a vizsga első fele jól sikerült. Én a maminál teleltem, anya meg tanult reggeltől estig, a lakás rohan.
Azt hitte naivan,hogy legalább egy kis elismerést kap a munkahelyén,de semmi. Nem hogy azt nem kapott, hanem egy jó kis fejmosást,hogy miért nem számlázott az elmúlt két hétben,mert így az önkormányzatnak nincs bevétele és már amúgy is a csőd szélén van. Bocsi,de ezt muszáj volt leírni!

2 megjegyzés:

  1. Szegény Anya,tényleg jól kilehetsz.:PPP
    Hát igen nehéz ennyi dolgot egyszerre csinálni:Mi Gratulállunk és további nagyon sok kitartást és sikert kívánunk neked!:)))
    Pusza!
    Bius és Judit

    VálaszTörlés
  2. Gratulálunk anyudnak,és további sikereket kívánunk neki!:)
    Szkokán fiúk

    VálaszTörlés